Graag stel ik mij even aan jullie voor. Mijn naam is Bianca Hofman.

 

Jarenlang heb ik als personeelsadviseur en verzuimmanager in het bedrijfsleven gewerkt.
Als alleenstaand moeder heb ik ook veel ballen in de lucht moeten houden, een leuke maar intensieve baan, de zorg en verantwoordelijkheden die je alleen draagt was soms best pittig maar ook een fantastisch mooie tijd, ik had het voor geen goud willen missen. 
 
Na een burn out heb ik toen besloten het roer om te gooien en mijn passie te gaan volgen.  Ik heb in deze fase diverse yoga opleidingen gevolgd en trainingen/opleidingen op het gebied van coaching en energetisch werk. 
 
Als zelfstandige ben ik toen een praktijk gestart "De kracht van de Vrouw", gericht op het begeleiden van vrouwen, organiseerde ik maandelijks de vrouwencirkel, gaf ik workshops "vrouwen die bewuste keuzes maken" en organiseerde ik jaarlijks een vrouwenpower dag met mooie workshop gegeven door en voor vrouwen.
 
In mijn huidige praktijk, geef ik naast yoga lessen, coaching aan vrouwen met diverse (levens) vraagstukken en ondersteun de coaching sessies met massages en/of een energetische behandeling.
 
Ook al geef ik zelf yogales, elke les ervaar ik weer wat yoga beoefenen met je doet in deze hectische maatschappij. Ik vind het nog steeds bijzonder om te ervaren hoe ontspannen deelnemers zijn na een heerlijke yoga les.  
 
Ik hoop je graag een keer te ontmoeten op een van mijn yoga lessen of in mijn praktijk. 
 
                                                                           Namaste.