Mama Coaching

 

Je hoeft niet perfect te zijn om een goede moeder te zijn.

 

Het (nieuwe) moederschap vraagt veel van jou. Het is soms best lastig om een nieuwe balans te vinden en ook voldoende aandacht aan jezelf te besteden.  Jezelf wegcijferen daar zijn veel moeders goed in. 

 

Moeders zijn van nature zorgzaam en zeker in de huidige samenleving wordt er veel van ze gevraagd.  Als nieuw bakken moeder heb je nu een gezin met die kleine, een drukker huishouden te runnen, je wilt nog genoeg aandacht voor je relatie hebben, goed functioneren in je werk, kunnen socializen en sporten maar bovenal een goede moeder zijn.  Het is dus best lastig om alle ballen hoog te houden en je energie goed te verdelen over alles.

 

Herken je dit?

 

Echt, bijna alle ouders voelen zich regelmatig uitgeput en moe, maar niet iedereen durft erover te praten. Energie tekort is een teken dat je over je grenzen bent gegaan en je mogelijk nieuwe en/of andere keuzes mag gaan maken. Blijf dus niet te lang rondlopen en zoek hulp, lucht je hart, zorg dat ook jij jouw gevoelens en spanning kan ontladen waardoor je weer lichter voelt en meer energie hebt. Echt waar, je bent niet de enige. 

 

Naast de coaching kan eventueel ook een ontspanningsmassage en/of energetische behandeling het proces  helpen ondersteunen. 

 

Voorbeelden van hulpvragen voor coaching:

 

  • Ik wil meer rust ervaren in het moederschap,
  • Hoe houd ik alle ballen hoog,
  • Ik heb het gevoel dat ik soms tekort schiet,
  • Ik voel mij geregeld door slaaptekort uitgeput,
  • Ik heb last van malende gedachten, heb ik dit wel gedaan, ik moet nog dat,
  • Hoe krijg ik mijn energiepeil weer omhoog,
  • Door mijn perfectionisme voelt het allemaal best zwaar. 
  • Ik vind het moeilijk om bewuste keuzes te maken.

 

Als bovenstaande bij jou van toepassing is, aarzel dan niet om een intake gesprek aan te vragen. Je bent echt de enige niet die soms even vastloopt en dan is het prettig om met een externe het gesprek aan te gaan. 

 

 Coaching wordt gegeven op de locatie in Leimuiden.